(LKDAF)

Ar prieku un lepnumu informējam, ka no 23. līdz 30. oktobrim galerijā “Centrs” Rīgā  ir skatāma Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) organizēta foto izstāde “Darbs un privātā dzīve – līdzsvarā?”, kurā varēja piedalīties ikviens arodbiedrības biedrs. Šo iespēju izmantoja arī Latvijas Kultūras darbinieku arodbiedrības (LKDAF) biedre – Lubānas novada Indrānu pagasta Meirānu bibliotēkas vadītāja Dina Sestule.

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) no 1. septembra līdz 1. oktobrim organizēja foto konkursu par darba un privātās dzīves saskaņošanas iespējām, līdzekļiem un sasniegumiem, skatoties uz šīm situācijām gan nopietni, gan ar humoru.

Pavisam tika iesniegtas 64 fotogrāfijas, un LBAS izveidota žūrija no tām izvēlējās 12 labākās, kas redzamas izstādē, un viena no tām ir arī mūsu Dinas autordarbs. Apsveicam un lepojamies!

Dinas Sestules fotogrāfija tapusi 20.05.2020 Meirānu bibliotēkā

Atgādināšu, ka izstāde tiek organizēta ar Eiropas Komisijas programmas “Tiesības, vienlīdzība un pilsonība” 2014.-2020. gadam atbalstu projektā Balance for all – B4A” (“Līdzsvars visiem – B4A”). 

 Projekta mērķis ir īstenot pasākumus, lai mazinātu stereotipus par noteiktu lomu sadalījumu starp sievietēm un vīriešiem darba un privātās dzīvi līdzsvarošanā un radītu priekšnosacījumus vienlīdzīgai aprūpes un mājsaimniecības pienākumu sadalei.

Informāciju sagatavoja

Aldis Misēvičs                                                                                                              LKDAF priekšsēdētājs