(LKDAF)

Nu jau pagājis gads kopš Latvijas Kultūras darbinieku arodbiedrību federācijas (LKDAF) vadība meklē sadarbības partnerus, lai saviem biedriem piedāvātu ne tikai juridisko aizstāvību un izglītošanu darba tiesisko attiecību jautājumos.

Mūsu mājas lapas sadaļā „Biedra karte” varat iepazīties ar visu LKDAF labvēļu sarakstu un arī pārliecināties, ka mūsu atbalstītāju loks ir plašs.

Tiekoties ar šo uzņēmumu vadību, nereti nākas uzklausīt aicinājumu, lai LKDAF biedri biežāk izmanto piedāvātās atlaides.

Tādēļ šodien sniegsim nelielu ieskatu, ko jūs varat iegādāties pie mūsu sadarbības partneriem.

 

Vispirms paldies optikas veikala Lāčplēša ielā 41, Rīgā, vadītājam Jānim Kalējam, kurš pirmais atsaucās mūsu aicinājumam un piedāvāja 20% atlaidi briļļu lēcām un ietvariem, un redzes pārbaudei.

 

Optikas veikalā Lāčplēša ielā 41, Rīgā

 

Jūs savā salonā gaida  augstas kvalifikācijas friziere Iveta Freimane, kura piedāvā 10% atlaides gan vīriešu un sieviešu matu griešanai, gan arī cita veida manipulācijām un profesionālo matu kopšanas līdzekļu iegādei.

 

Ivetas Freimanes friziersalonā Cēsu ielā 31/3, 4.ieejā, 3.stāvā

 

Firmas „hairtex” salonā Cēsu ielā 31/3, 4.ieejā, 3.stāvā varat iegādāties pasaulē atzītu firmu „Biodroga”, „Afinage”, „Kitoko”, „Trinity” un „Sixtus” sejas, matu, ķermeņa un kāju kopšanas līdzekļus ar 15-20% atlaidēm. Salona darbinieki jums sniegs arī profesionālas konsultācijas.

 

Firmas „hairtex” salonā Cēsu ielā 31/3, 4.ieejā, 3.stāvā

 

Paldies vēlamies pateikt arī „Rīgas Cirkam”, Dailes teātrim, Latvijas Nacionālajam teātrim, Daugavpils teātrim un Valmieras teātrim par piedāvāto iespēju apmeklēt teātru izrādes at būtiskām atlaidēm.

 

Priecājamies, ka arī kūrorta rehabilitācijas centrs „Jaunķemeri” ir mūsu sadarbības partneru sarakstā.

Šogad esam noslēguši līgumu ar kancelejas preču tirgotāju firmu „Freko”, kurai ir 20 tirdzniecības vietas visā Latvijā.

 

Kopš marta mēneša LKDAF biedri var iepirkties SIA „Lucky Chameleon” akmeņu un rotu veikalā Rīgā, E.Birznieka-Upīša ielā 20.

 

 

SIA „Lucky Chameleon” akmeņu un rotu veikalā Rīgā, E.Birznieka-Upīša ielā 20


Nedrīkstam aizmirst arī Nacionālo zooloģisko darzu un Dr.Solomatina acu rehabilitācijas un redzes korekcijas centru Rīgā, kā arī mūsu sadarbības partnerus Liepājā un Ludzā.

Aicinu mūsu biedrus novadu centros līdzīgi kā Ruta Kurpniece Liepājā un Inta Kušnere Ludzā pārdomāt iespējas papildināt sarakstu ar vietējiem sadarbības partneriem!

Izmantojiet iespēju iepriecināt sevi un savus tuvākos! Jums jāzin – mūsu sadarbības partneri gaida jūs!

 

Informāciju sagatavoja

Aldis Misēvičs

LKDAF priekšsēdētājs