(LKDAF)

Sagaidot Latvijas Valsts 100 gadu jubileju, Rīgas aktīvo senioru alianse (RASA) nolēma atbalstīt valdības aicinājumu, iedzīvotājiem būt aktīviem un atrast interesantas idejas, kā atzīmēt šo svarīgo notikumu. Biedrība RASA piedāvāja veidot īpašu Latvijas Tautas Saimes grāmatutādā veidā aicinot katru Latvijas iedzīvotāju uzrakstīt savu novēlējumu Latvijas valstij jubilejā.

Arī Latvijas Kultūras darbinieku arodbiedrību federācija (LKDAF) nolēma sveikt Latviju jubilejā. 

No kreisās: Daniīls Besko, Inese Fedulova, Aldis Misēvičs

2018.gada 5.aprīlī LKDAF biroja darbinieki ieradās Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) namā, lai veiktu ierakstu Latvijas Tautas Saimes grāmatā ar savu vēlējumu:

Kur zemi lai krāšņāku rastu,

kam skaistākas dziesmas lai dzied,

kā zemi pie dzintara krasta,

kā zemi, kur ābeles zied.

 

Tā zeme ir dzimtene mana,

te izaugt un dzīvot man ļauts.

Ik puķe tās vārdu man zvana,

šo zemi par Latviju sauc.

(..)

(A.Sakse)

Latvijas Kultūras darbinieku arodbiedrību federācija (LKDAF) sveic Latviju simtajā jubilejā un novēl izaugsmi nākošajos simts gados!

Latvija, rūpējies par kultūru un saviem kultūras darbiniekiem! Novērtē talantus, proti pateikt paldies gan svētkos, gan ikdienā! Un tad Tavi vārdu, mūzikas, dejas un krāsu meistari Tevi rotās ar savu mākslu un ļaus spīdēt pasaules spogulī.

Bet mums, Taviem iedzīvotājiem, novēlam neizšķīst ikdienas strīdos, būt vienotiem un ar saviem darbiem palīdzēt augt Latvijai!

 

Un lai LKDAF ir kopā ar Tevi, Latvija, arī divsimtajā jubilejā!

 

LKDAF priekšsēdētājs Aldis Misēvičs

LKDAF grāmatvede Inese Fedulova

LKDAF juriskonsults Daniīls Besko